OM OSS

Andreas Lindblad

Huvudtränare i avancerade MMA-gruppen, började träna kampsport 2008. Har tävlat i thaiboxning, Submission Wrestling och MMA. Meriter: 3-0 thaiboxning, 20-3-3 Submission Wrestling med ett sm brons 2012, 2-0 som amatör och 2-2 som proffs i MMA.
Anders Wiklund

Huvudtränare för boxning fortsättning. Fann kampsporten relativt sent i livet. Tränat sedan 2009, först en kortare period inom disciplinen thaiboxning men föll ganska snabbt för traditionell boxning. Har varit aktiv som tävlande men tränar numer endast för motion och för att hjälpa andra boxare att utvecklas. Gått svenska boxningsförbundet tränarutbildning.
Anton Ringvall

Aktiv MMA-fighter samt tränare MMA Nybörjare. 
Jessica Rundh

Tränare för fightfys damer, klubbens massör. Blev cert. medicinsk massageterapeut 2019. Började med brottning 2004, gick brottningsgymnasium i Skåne mellan 2007-2010. Har tävlat på elitnivå och har under åren fått med sig 6 SM medaljer och ett nordiskt brons. Har tränat olika kampsporter de senaste åren och absolut älskar träningsformen! Vill hjälpa andra, framförallt kvinnor att bli starkare och finna glädje i träning och kampsport samt bygga upp en bättre grund i både det fysiska och mentala. 

 Carl Engh

Tränare för barn- och ungdomsgrupperna. Mångårig erfarenhet ifrån träning och tävling inom thaiboxning.

”Kampsport är lika mycket fysisk som mental träning och kidsen får därmed lära sig båda delar. Förutom träning av tekniska grunder i striking och grappling så bygger vi även kamplust, pannben och kamratskap. Förhoppningen är att stärka attribut som ger starka och trygga barn- och ungdomar även utanför träningslokalen.”